Wednesday, August 19, 2009

Chap Chye

resipi ni diambil dari e-book...sebab malas nk taip balik maka aku buat la mcm ni....akan menyusul lagi banyak resipi nnt....

7 comments:

kaklia said...

bila nak masak tu nonon....

Ekeng A/L Etong said...

semua resipi yang diberikan, memecahkan liur. Apa lagi dalam bulan puasa ni. Tak tahannnn ler.

Cobaan!

n0n0n said...

kaklia:
taktau bila nk masak...sebab tu post je dlu...wakakakaka

ekeng:
ini betul2 bukan cobaan kata pendekar mustar kpd anak2 murid nya....kekekeke

NenekPenne said...

dah mcm blog pompuan laa pulak...

n0n0n said...

ada gaya blog pompuan ke nek aku nye blog ni...huhuhuhu....aku mmg minat masak laaaa....aku minat berkebun,bersukan,online,komik,kereta, buat bisnes,duit....wakakakakaka... pompuan je yg tak minat aku....hahahaha

NenekPenne said...

kalau hang kahwin nanti, untung isteri hang dapat laki pandai masak mcm hang.....

n0n0n said...

eceh...manyak la shantek muka bini aku nnt kak oi....aku beli barang dapur,aku gak yg masak...takleh selalu la kak...kalo seminggu tu 3-4 kali aku masak ok la jugak....ekekeke...susah sgt tak payah masak...makan kat luar je...balik umah wat O.T...wakakaka