Wednesday, August 5, 2009

Floria @ Putrajaya


huhuhuhuhu....hari2 ngadap taman ni...boring arrr...takde orang yg aku kenal datang ke sini....tp nk wat mcm mana kn....kne arr layan semua yg dtg....anyway aku ada beli orkid hutan...tp belum berbunga lg....nanti la ye aku post kat sini,,,,anyway kpd peminat bunga atau sape2 yg takde arah tujuan,jemput la datang ke floria di presint 2,putrajaya ni ye.......khamis aku keje 3ptg smpai mlm,jumaat pg smpai tgh hari dan sabtu ahad aku keje 3ptg smpai 12mlm....jemput2 la ye...

14 comments:

Noorhodza said...

Insyallah, esok kalau tak de apa2, akak dtg.... sediakan air mineral ye.. heheheh

LuVidA^^ said...

cam x bes je..namo la datang..heee...

n0n0n said...

kak nor:
kalo akak dtg,bukan air mineral je...air oren pon bleh...tp dtg ptg arrr...dari kul 3 sampai kul 10mlm syif sy...

ida:
baru cdg nk bg ko bunga....tp dh ko xnk dtg,terpaksa la aku bg bunga kat org lain...wakakakaka

ain said...

jauhnya nak ke sana...tengok dlm tv aje le.

mimie loma said...

insyaallah nti klu akak dh sihat mmng nk g tgk bunga2 tu n nk jmpa kwn blogger ni skali.

akak mmng peminat bunga dulu ade bukak nursery bunga tp dh bg sewa kat orng tk larat nk jaga sendiri.

tak sabar lah pulak nk jmpe c nonon ni.......nak beli baja okid.

n0n0n said...

kak ain:
kak ain duk mana pn?sy yg asal dr ipoh leh je ke putrajaya wat keje...hari2 lg...kekekeke...kat tv ada ke?sure tak masuk muka sy nnt...huhuhuh

mimie loma:
haa...jemput dtg kak....baja orkid ada tp orkid tak dijual...huhuhuhuh..kalo ada pn orkid yg sy belikn untuk mak sy...

kaklia said...

insyaallah kalo laki akak free akak ajak dia pegi sana ok...:)

n0n0n said...

ok...datang la....

*Miss Geli^ said...

kau jaga booth? ok besok malam akak pegi..

ini malam, malam jemaat, malam afdal baca yasin..

akak nak beli pokok cili padi..

yer?

n0n0n said...

alamak....esok sy keje pg laa...smpai tgh hari je...nk kne g pnck alam esok ptg....ada hal sket...kalo sabtu mlm ok laaa....kalo nk pokok cili kat situ ada jee....nnt sy tnjuk la kat akak....

LuVidA^^ said...

cehh!! ok2...ida x nk dtg...tp ida nk bunge...
nakkkk...
nakk
naakkkkkk

n0n0n said...

@>---
@>---
@>---
@>---

nah bunga....wakakakakaka....mcm mana aku nk bg pn nnt ida oi.....len arr kalo aku penah jumpa ko....

LuVidA^^ said...

ceh...ni konon2 nk ajak ida date ke ni?
hee... :D

n0n0n said...

aku takde lak tulis ajak ida jumpa...ade ke?mana ada kn?kalo jumpa,ida blanje arr...aku tgh sengkek ni...tgh tggu duit claim petrol...huhuhuhuh