Thursday, August 20, 2009

Hangin Satu Badan......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sebenarnya takdela apa2 pn...saje meletakkan tajuk mcm tu sbb tgh bosan tahap gaban....dah la keje direk seminggu ni...kalo sabtu kne keje,mmg leh hangin satu badan....eh3...ada kene mengena gak la ngan tajuk....hari ni sangat bosan...nk post resipi pn tgh takde selera ni...kepala lak rasa berat je ni....tp yg pasti aku tersangat rindukan dia.....tahniah la beb...ko berjaya buat hati aku ditembusi panah rindu.....urrghhhhh...sakitnya...tapi nk buat mcm mana,terpaksa la aku buat bodoh dan talam ngan org ramai sebab aku keje dept sales n marketing...hahahaha....

anyway kat sini aku ada scan gambar aku yg dimake up oleh maknyah kat MICCOS tempoh hari....aku rasa fotografer tak pandai amik gambar la,sebab tu muka aku mcm tak best je....siput tul la....


ok la..nk sambung keje......tengah nk siapkan projek NHA ni....kang membebel lak boss kat aku....tak pasal kopak lg duit aku nk blanje secretary dn dept aku dunkin donuts....ekekeke....nsb bek la gaji time bulan pose....wakakakakaka....adios

10 comments:

Kaseh said...

keje keje jgn tak keje.. ngular nati akak report bosss.. larikssss

n0n0n said...

eleh....bos g johor...akak2 secretary sumer baik ngan sy...takdenye diorg nk repot sy kak oi....wakakakkakakaka

Kaseh said...

waaaa.... pandai ehh..men geng2..dorang taknak report akak yg g report.. akak kenai boss mu itu..hahaha dan dan la kan.. anyway just nak ucap selamat berpuasa ehh. jgn ponteng puasa tau.. ponteng kalu toksah raya..

n0n0n said...

nk idup kne la pandai bawak diri kak oi....dan2 la akak kenal en. Tarmizi tu...wakakakaka....ok kak...slamat berpuasa gak....

imMa ~vOguE```~~~ said...

belah mane sebelum and belah mane selepas??? apsal aku x nampak perbezaan pun... mak nyah tu betol ker mekap ko?? kekeke

n0n0n said...

ntah...aku pn konpius gak...wakakakakaka...belah kanan tu selepas.....tp aku suka yg sebelum sbb pose aku mcm best...

kaklia said...

ok lah tuh...ada nampak sikit tepung gomak....lariiiiiiiiiiiiiii.....gheeeeee.....

n0n0n said...

wakakakakakaka...tepung gomak...teringat kat crita p.ramlee....

nono farahshila said...

dia tau tak awak rindu kat dia :)

n0n0n said...

nono:
tau tp ignore je....so kalo dh mcm tu mls la nk piki....skrg ni msg2 wat bodo je la...ada jodoh,ada la kenduri tahun depan...kalo xde,apa leh buat....hahahahaha