Tuesday, August 18, 2009

Rampai Buah Eksotik

Align Centerrasanya tak sempat la nk post byk2...lg pn mcm takde sambutan je...anyway semua resipi ni diambil dari web FAMA....produk keluaran Malaysia ni jadi aku tolong mereka promote la sket....utk beli nya aku tak sure kat mana ada tp rasanya kat Giant ada kut...disebabkan aku donlot bentuk pdf jd susah la nk edit jadi ni je yg termampu...kalo ada pertanyaan,sila la tanya...

3 comments:

LuVidA^^ said...

cedap ke..
eeee
cm pelik je...

CCZ said...

Salam Nonon..banyak resepi dek nonon bagi kat pembaca. CCZ akan refer balik semua resepi ni utk juadah bulan puasa dan raya k..tq

n0n0n said...

ida:
sedap la...ko tak rasa lg

CCZ:
np la kak...try la n slamat berpuasa