Saturday, August 22, 2009

Kapten Boleh....!!!

Sekali lg tajuk n3 xde kene ngene ngan n3....tgh bengang ngan niece aku yg asyik nk tgk crita kapten boleh je...wakakakakakaka....anyway nk post pic aktiviti ujung mggu...aku lepak umah cousine kat equine park...save sket duit aku,xpyh nk masak bagai...wakakakakakaka...smlm terpaksa jp drebar g bandar tun razak....cousin aku nk anto buku...pakej drebar aku rupanya termasuklah jd babysitter skali...wakakakakaka...terpaksa la aku jaga ain yg cyomey ni....taknak aku jaga haikal...buas yg amat....


ain bersama pacifier dia....xleh nk berenggang....jongang gigi ko karang padan muka...wakakakak....lepas je abis anta buku smua,kami balik...dalam otw tu cousin aku suh sggah KFC nye drive tru....dia malas nk msk kat anak2 beliau...chantek nye mak...apa daaa......mmg godaan....harus aku berasa lapar tgk ayam2 KFC itu....siut tul....then balik umah....aku cdg nk tido tp crita jgn pandang blakang congkak yg aku donlot dh siap...harus lah melayan dlu....ok la....abis layan,tgk tb lak...then g bazaar...pastu bukak posa...wakakakakaka..bosan tul aktivis aku di ujung minggu....

9 comments:

Kaseh said...

selamat berbuka pose.. ok akak nak tido..zasss...hehe

NenekPenne said...

jaga anak sdara bukan ker akiviti yang sehat?

Qi_Cinoi.Lavigne said...

bengang tol aku cmne bleh ada cite mcm KAPTEN BOLEH tu kat ceria,....uwaaaa
aku pon mangsa anak buah aku gak!

n0n0n said...

kaseh:
tido?wakakaka....jgn la kak...aku ngantuk pagi2 ni....dh la byk keje kat opis ni...

nenek:
sehat ke nek?mana ada sehat....makin sakit kepala ada la...jaga si ain tu ok lg...kalo kne jaga si haikal,mmg rasa nk pitam...

cinoi:
hahahaha....naseb laaa....xbg tgk kang nangis guling2 siap...nk lempang,bukan anak aku...huhuhu

NenekPenne said...

alah nonon, ko prektis2 jerlah jaga anak buah ko tu...

*Miss Geli^ said...

Aku bulan poser kat umah mertua tido je..sedar sedar dah nak berbuka..beh beh..

n0n0n said...

ko mmg menantu yg baik wahai cik geli...wakakakakaka....menantu apa nye tdo je...mok mertua mung dop maroh ko?ke mung bg alasang ado baby...wakakaka

hurly-burly-promulgate said...

hheehe...

n0n0n said...

hehehehehe???