Thursday, September 3, 2009

Slovak sling?kejadahnye tu?



aku tak tgk lg video ni sbb internet policy company tak bg streaming....jadi leh tak korang tgk kn utk aku?katanya drama komedi...

11 comments:

ain said...

hehehe...memang kelakoo!!!

n0n0n said...

!!!ookalek gnamem...eheheh

saje taip mcm kat atas ni....bru rasa mengong dn gler sket...kekeke

Siti Farah Wahidah said...

best ke cite tu nonon, nonon, nak addlist... ape namenye eh

n0n0n said...

klik kat banner 15malaysia di atas utk maklumat lanjut.....

kojah said...

join la contest kojah...heeee

Siti Farah Wahidah said...

ala taknak... cpt la tulis nonon...

maza said...

wakakakka.. memang best video nie.

punya nilai sindiran tahap dewa. heheheh

CCZ said...

cerita apa nonon..?akak tengok nonon cakap tak leh layari video no,akak pun tak tengoklah..tapi, baca komen-komen nie macam buleh tengok..satlg akak tengoklah..

kojah said...

hahahaha

NenekPenne said...

rasuah beb rasuah....ha ha ha...

n0n0n said...

banyak nye komeng...

Siti:
http://15malaysia.com/films/

adakah ini maksud anda?

kojah:
kontest pe lak?jap lg aku tgk

maza:
kekekeke...tau takpe...

CCZ:
tgk la kak...line internet sini problem sket...banyak security...malas nk hack kang lg banyak hal lak...

nenek:
rasuah la best....best tengkorak aku....wakakakakaka