Wednesday, September 30, 2009

Kambing leh berenang ke?

ada request org mintak aku hapdet tp aku tersangat bz la skrg ni...seriyes sgt bz....tp apa2 pn aku post gambar je la dlu ye...kalo ade masa,aku cerita la panjang lebar lg esok....ni pn baru hari ni masuk opis....minggu depan keje luar lg....dua tempat lak tu....huhuhuhu...apa2 pn layan la gambar2 yg aku post ni...


member aku....Bad..



member2 aku gak...




Rendang tok mak aku.....

19 comments:

n0n0n said...

lupa lak aku nk cakap mintak maap pd cik intan...sory tak dapat g raya umah....bizi teramat dah...bajet pn xcukup.......kpd luvida,sory gak sbb tak jadi nk g johor....

LuVidA^^ said...

nonon tiada maaf bagi mu.
hahhaha!!
ida da selamat la gi sane...nek bus agi ok...xde hal la non.
;)

n0n0n said...

bgusla kalo dh selamat.....

Siti Farah Wahidah said...

Kite ke org yg request hapdet tu?? Koh3

*Miss Geli^ said...

abis, mana kambing yang bole berenang tu?

atty's said...

sedapnya rendang dlm gambar tu..
tahun ni raya cam tak puas makan rendang..

mummysya said...

Akak tahu dh syawal nak masuk 2nd week.

Akak kebizian tahap terlampau
akak tetap nak wish jugak

Selamat Hari raya Aidilfitri
Maaf zahir ya.

Dari Mummysya & Family

Dh jengok mummysya.com belum?

n0n0n said...

siti:
rasanyer la kut...wakakakaka

cik geli:
cuba try search kat google...ada kut

atty:
rendang tok yg plg sedap...dn mak aku la chef nya...abis licin wooo

Siti Farah Wahidah said...

knp suke wat cerita lari drpd tajuk??????? Agaknya cik nonon ni org yg update blog staun skali... Koh3

n0n0n said...

kak kin:
dah jenguk dah kak...selamat hari raya gak kak kin...nnt ade open hause jemput la ye.

siti:
hapdet setahun sekali?tolong sket ye...?kn blog aku ni aktif?

Siti Farah Wahidah said...

Eh salah ckp... Maaf encik... Teknik mengusyar cik nonon... Lalala

n0n0n said...

???????????

sgguh ku dok pahe mung ni.....

Siti Farah Wahidah said...

Mengusyar = mengurat... Kah3

n0n0n said...

erk?

imMa ~vOguE```~~~ said...

apsal ko buh gambar aweks jer??? mane kawan2 jantan ko mase raye aritu??? kekeke...

gambar aku dah email dah... g check

n0n0n said...

alahai....aku bkn ada camera mcm korg....aku pkai hp cokia aku tu je....tggu la aku beli nokia e66 ke,baru snang nk snap gambar....lg pn mmg sgaje aku letak gambar aweks....tambah2 yg tgh tnjuk penumbuk kat aku tu....kekekekekeke

Siti Farah Wahidah said...

Nonon sbuk gn awek je. Hapdet ples... da la x bg duit raya. berdoce tau buat mcm kt org yg bolum keje. Lalala

n0n0n said...

ayark....sgt bz la siti oi...aku bkn bz ngan awek....bz ngan keje....nk bg duit raya mcm mana?gaji aku ciput ar....

Siti Farah Wahidah said...

Sian nonon bz, xpe, rezeki HALAL