Tuesday, September 8, 2009

Bersahur dengan besfren aku....


perkenalkan kawan baik aku,Lazman Azizi....ni la kawan sampai akhirat aku....susah senang sentiasa sama........sabtu lepas kami telah ke kawasan Ampang di mana aku melawat abg beliau, Al-Jeffri....nama adik beradik dioarang ni memang gempak siut....nanti aku cerita pasal abg dia yg audition pilih kasih ngan anak wayang...nyaris2 dapat tu tp sebab hensem sgt,beliau tarik diri...takut artis yg ada takleh cari makan...wakakakakaka.....anyway kawan baik aku lazman ni sudah solo...apa lagi?tekel arr....pandai cari duit wooo dia ni....lupa lak nk story,gambar ni aku snap tyme bersahur kat Restoran Lotus dekat ngan Citibank KL....thanx tu Jeff sbb blanje kami....ko mmg best la Jeff,dah la banyak muvee kat umah ko...wakakakakaaka...

ok la,aku nk balik dah ni....aku autopublish je n3 nih...sekian,n0n0n melaporkan utk blog ini.....wakakaakakkakakakakakakaka

14 comments:

LuVidA^^ said...

non....kem slm la kt kwn baik ko tu ye...
ni kes nk pomot kwn ke...?
huhu...
bukan cte sahur yg lebey :P

~♥ cik intan® said...

.kem salam! ;p

Qi_Cinoi.Lavigne said...

mcm aku kenal jek, tp bukan lazman, mcm ada lain nama panggilan dia ni.hehe.
oh Lotus, masa aku kt sana slalu mkn ctu ngn syakir.

n0n0n said...

ida:
mana ada sahur lebey,pomot kawan je ar...mana tau kut2 ada yg berkenan,leh aku rekemenkan...wakakakaka..

cikgu intan:
okey,nanti aku jumpa dia aku kem salam ye....

n0n0n said...

cinoi:
kekekeekkekeke...aku lupa ko mmg kenal beliau.....jgn la sebut nama manja dia tu...jatuh la saham dia...wakakakakaka.....sedap ke Lotus?pd aku biasa je...dh org blanje,aku ikut je la...hahahaha

dekboy said...

best ke sahur kat luo?kul brapa masa abang nonon sahur tu?wakakaka!!!

pomot adik je..abg dia mesti jeles sebab tak ltk gamba dia skali..

kaklia said...

akak pun nak kimsalam kat kwn ko tu ye....wakakaka....lariiiiiiiii...

n0n0n said...

dekboy:
abg n0n0n biasanya kul 5 ar sahur...abg dia taktau,mcm mana nk marah?kekekekekekekekeke

kaklia:
watpe akak nk lari?kekekekeke....

LuVidA^^ said...

baek nye...nk rekemen kt kwn..brape die bayo ko?
haha..

n0n0n said...

ida:
harga sebuah persahabatan tak dapat dinilai dgn wang....

hurly-burly-promulgate said...

incik lazman ini tadak blog kah...muahahah..pak lawak gems..hehehehe

n0n0n said...

dia xde blog la....frenster ada la kut....wakakakakaka.....jgn la pggil dia pak lawak....besfren aku tu...pggil dia triple eh je...wakakakaka.....apsal blog ko xde gambo2 ko ar?

hurly-burly-promulgate said...

sebenarnya ari tu aku nak pggl die tripple eh la.. tapi aku lupa ..sbb tu pggl die pak lawak je..hamboih..sensitip beno die..kalo die ade blog mesti kelakar..mmm.. weh aku da tmpl latest pict aku...demi ko...igt ye..demi ko..silalah melawat..

n0n0n said...

makaih...demi aku,sggup letak gambar tu....wakakakaka.....siut...wakena beb....kekekeke......aku sombong ke?yelah2,aku sombong....tp aku bkn sombong sbenarnya...aku pemalu sket ngan pompuan...wakakakakakaka