Thursday, September 10, 2009

Announcement.....!!!!

esok aku akan berada di bangunan PNB dekat ngan Tabung HAJI....kekekeke...meh la jenguk aku rakan2 bloggers...aku akn ada kat lobby PNB tu dari pg sampai kul 4 petang je...yelah mana tau kut2 ade yg nk ajak berbuka sama2 ke....tp bukan aku blanje ye....claim blm dapat lg...ayarkkk...

11 comments:

kaklia said...

ko buat apa kat situ nonon? kalo dekat nak gak akak gi jumpa ko...hehehe..

n0n0n said...

aku niaga baja kat situ kak...meh la join aku meniaga....wakakakaka

LuVidA^^ said...

mls la gi...kalau x dpt bnje..huhu...

n0n0n said...

ida:
ko bnje aku ke ida?wakakakakaka....

Siti Farah Wahidah said...

Malas lah nak gi, nt blanje RM1, nonon demand RM1.10..

NenekPenne said...

jauh benor nak jumpa ko nonon..dah la jauh nak pegi, pastu nak kena belanja pulak..errr len kali lah nonon..ha ha ha...

Nazra~ said...

ang meniaga apa wei kat situ?

erika said...

blje shaye mam!!!

;D

n0n0n said...

malas nye nk jawap komen.....

siti:
ok gak malas....baru cdg nk blanje sape2 yg dtg...wakakakaka

nenek:
naseb akak la....aku jual banyak baja hari ni....kalo dtg td,aku dah blanje akakk dh..ahaks

ummi nazra:
aku niaga baja la weh...ummi,takde plan nk dtg KL ke?jenguk la aku kat shah alam ni....sian aku sorg2 je...wakakakaka

erika:
leh je....bila?jom lepak2 dlu...dh jumpa,aku blanje mcm aku blanje ida...ahaks

imMa ~vOguE```~~~ said...

ko bior betul??? apsal niaga baja kat situ??? nampak sangat nipu...

n0n0n said...

ISH....XCAYA KE?dtg la len kali...aku cakap tak caya....takpe2...nnt aku tunjuk gambar kalo len kali aku niaga situ....come on la imma,takde fekdah aku tipu ko la......wakakakaka......

p/s - raya mana weh tahun ni?ada wat open house lg ke?leh arr merasa air tgn ko ngan adik ko lg tahun ni...ahaks