Tuesday, September 8, 2009

Bengang....???!!

seriyes aku rasa nk marah je...mintak tolong sket pn takleh...aku bukannye mintak ko kluar duit pn....hurmmmm..alkesahnya mcm ni...ade la sorg mamat ni...Islam atas nama je...pangkat dia lg tggi pd aku...selalu mintak aku tolong bagai kat opis ni....FYI,aku start keje dulu kat sini jd mcm2 aku tau....jd aku tlong la seikhlas hati....td aku tgk dia nk kluar lunch(dah nama pn Islam atas nama,mana reti nk puasa!!!?celaka punya anak singh).....aku mintak tolong poskan kad raya je...susah sgt ke?aku tolong dia angkat barang2 berat smua,ade penah aku tolak?isshhh...hangin tul la aku.....naseb la aku leh cover depan smua org kat opis ni....takpe ar....aku mls nk marah2 di bulan posa ni....tgh lunch hour ni,aku nk tdo skejap.......ZZZZZzzzzzzzZZzzZZzzZZZ

13 comments:

~♥ cik intan® said...

.sabar~~ ;)

ain said...

sabo aje la!!!

LuVidA^^ said...

kawan yg ko ckp keje pos opis tu ke non?

CCZ said...

sabar..sabar..kzk ccz pun kalau tak sabar pensil-pensil dalam pejabat habis patah-patah sebab kepak..

n0n0n said...

intan:
dah xmarah dah

ain:
payah nk naik angin mcm dlu....

ida:
bukan kwn tu la...kwn sepejabat aku ni arrr...

CCZ:
lepas ni company akak kne tukaq pen besi lak....wakakakaka

Siti Farah Wahidah said...

Kesian nonon. Tak balik kmpung ke??? Kad untuk siapa tu =)

LuVidA^^ said...

ko nk pos kad aye utk ida ke non?
mekaseh..

bspotgurl said...

ermm, ape kes ade gak lelaki tak puase nih?? at least pompuan ade gak alasannye.. but lelaki dengan alasan apenye?

kaklia said...

lenkali kalo anak singh tu mintak tlg dgn ko nonon, ko jgn nak buat...biar kan dia terasa lak...naik dah darah aku nih....

n0n0n said...

siti:
balik la...xkn xnk balik...kad tu utk sumone yg aku rindui and adik angkat aku kat johor...2 kad je...malas nk beli banyak2

ida:
nk kad aye?mls arr nk bg kat ida...wakakaka....kn ida dpt gak kad dr dye yg kat johor tu...wakakaka

Nazra~ said...

ain:
payah nk naik angin mcm dlu....

wah bagus2 ^__^

n0n0n said...

bspot:
mmg dari kecik mak bapak dia tak ajar kut...kalo tak puasa tu ok lg...ni x,menghasut aku lak supaya tak puasa....cis...

kaklia:
takleh la kak....aku kne ikut..nk wat mcm mana,pangkat dye tggi lg....tp tau la mcm mana aku nk knekan dye lain kali.....ekekekeke

n0n0n said...

nazra:
ayark....jgn sebut kisah lama aku weh......