Wednesday, September 2, 2009

Biskut tul la beliau........!!!!!!!!!!!

Pagi2 td ade lak cabutan bertuah kat department aku sebab nak agih2kan barang2 kat dalam hamper yg client antar....aku diajak cabut undi skali walaupun aku cuma seorang trainee je....terharu nye aku........aku cabut dapat lak no 12....so aku dapat la adiah kat atas tu...wakakakakaka....apa kes?biskut?bedal je la labu...aku tgk yg lain dapat lg best...huhuhuhuhu...n then ada la akak secretary ni tanya aku dpt apa...aku ckp la biskut strwbwry trus beliau teruja nk tukar ngan aku...ade ke patut?nk tukar ngan biskut dia lak tu...bukan aku taknak tapi kalo nk tukar,tukar la ngan sparkling juice...dah la dark grape(yg belum penah aku rasa lagi)...then ramai yg berebut2 nk tukar ngan aku sbb aku je yg dapat strawbery ni...sedap sgt ke weh?tapi malanganya aku xnk tukar sbb aku nk tukar ngan sparkling juice gak....wakakakakaka...anyway mlm nnt aku nk test biskut ni sedap ke x...tp aku konpius sket la...biskut ni hahahalal(tersasul taip lantas malas nk padam sbb nk tunjuk pd dunia) ke x?bedal je la...tapi pada sape2 yg dah penah mkn tu,cerita la,sedap ke tak...tak penah mkn lg biskut ni....

14 comments:

ain said...

kalau was2...baik jgn makan. cuba tengok kat resipi dia tu.ada tak benda yg bukan2.hehe

psst..cap aper tu.??grabtree n evelynn ke..???mcm nama cap utk bodycare aje.hihi

kaklia said...

akak pun tak penah rasa biskut ni nonon, mcm sedap je ek. ke pasal perut lapar nih tgk gambar pun jadi sedap...heeeee.....

NenekPenne said...

alah nonon, sparkling juice tu ko beli jer kat giant... abis citer...

sparkling juice pun ko dapat, biskut pun ko dapat...

tak penah pulak makan biskut grabtree and evelynn tu... ingatkan jenama tu ada body care jer... ha ha ha...

n0n0n said...

kak ain:
crabtree & evelyn la kak...tak penah dgr pn....tgk ingredient smua ok je...bedal je la kak....huhuhhu

kak lia:
tgk nasik biasa pn rasa sedap kalo perut dah lapor...wakakakaka....lupa nk snap rupa isi dlm tin tu tp seriyes mmg nampak best...ikut ati nk je g rasa tadi tp sedar balik yg diriku berpuasa...wakakakaka

n0n0n said...

nenek:
urgh....malas nk g giant....bukan Grab tp Crab....wakakakakaka...ni lah masalahnya bila HP cokia sgt....wakakakakaka....xpe,nnt lps raya nk beli yg canggih...

mamarempit said...

KALO WAS² JADIK HARAMMMMMMMMMMMM

BAIK BG ANAK NYAU JE

LuVidA^^ said...

biskut ke tu? adeh..

Siti Farah Wahidah said...

Kesian kawan2 awak yang nk biskut neh... = )

kojah said...

yg penting, klu dh ada was2 tuh, dh xleh mkn...huhu

n0n0n said...

ida:
biskut la....

siti FW:
pjg sgt nk taip nama so guna je FW leh?wakakakaka....mmg kesian pn..

kojah:
gunakan tanpa was2....ingredients sumer tak mencurigakan..jadi makan je la


p/s - seriyes sedap giler biskut ni...lebih sedap dari biskut yg ada kat pasaran...

atty's said...

shedap ke biskut..tuh..kalo sedap..ngap je tanpa was2..kalo was-was..bak mai sini

n0n0n said...

dah ngap dh pn...wakakakaka

dekboy said...

macam tak syedap je abang nonon..takpe2..kalau tak sedap wat2 sedap je la erk..tp kena cuba baru taaw..hehe

n0n0n said...

sedap dekboy...nnt dtg amik kat umah abg n0n0n kalo tak caye...