Friday, December 25, 2009

Gorilla......jgn makan kulat itu....!!!!!

lama giler tak hapdet....akhirnya dapat gak nk upload gambar...hehehehe...mentang2 la pakai hp baru kn?ahaks......btw cerita2 yg nk dihapdet ni dh berkulat dh pn....tp degil gak nk simpan sbb nk posting bergambar....


ni gambar dari hp lama,transfer ke hp baru.....kawan baik aku,Man eksiden kat atas highway dekat2 ngan slim river...sgt dasyat kemalangan itu....seriyes aku terus pecut laju2 dari shah alam sbb risokn dia....bkn apa,sblm dia eksiden tu,dia dari umah aku nk menuju balik....adei....nasib la dia takde apa2....cuma luka kat kpala ngan retak jari hantu(yg ni xleh blah,aku sampai je terus dia angkat jari hantu dia yg berbalut itu....siut nye kwn....hahahahaha).....tp xpe,janji ko selamat kn?



haaaa....yg ni lak tgh layan spa ikan kat uptown shah alam....time ni baru je beli hp...hahaha...sgt la seronot bergambar.....murah je wooo spa ni,rm5 utk 20minit je....mula2 geli wooo...tp lepas tu aku selamber je....rasa nk selamkan muka aku ni wat spa pn ada tp tokey kolam tu xbg....aiseh...melepas aku....


seriyes aku nampak makin membesar ni....adoi,aku nk register gym la bulan depan.....

yg ni lak dinner jemputan....ada talk dinner Yayasan pak Rashid kat Sime Darby Convention Centre....makanan nye mmg marbeles tp plg sedap adalah dessert nye....seriyes sedap weh.....ahaks....sbenarnya aku malas nk pegi sbb penat weh....tp dh kne paksa rela,aku pegi je la...janji leh claim mileage...hehehehe.....speaker mlm tu lak mat salleh bernama Luc maine...tp diorang ni pggil pak lukman...mayb sbb dah lama kenal kut...ahahahaha....



woooohoooo...yg ni lak melayan besday member aku Kay....sgt seronot mlm itu....yg aku plg menyampah sbb nk cari f**king kat sunway tu....seriyes ramai giler kete....hampeh tul....dh la kete aku takde ekon.....tp mmg syiok la...layan muvee zombieland yg klako siut....hahahaha...g archery then mkn2 kat pizza hut(Kay yg blanje,nmpk gaya aku kne blanje ko balik ni bln depan)....thanx la Kay...ko mmg best......ahaks



yg ni lak kat Zouk.....tlg jgn igt aku g clubbing ye...aku g tgk The Comedy Club....standup comedy yg sgt best mlm tu......seriyes aku tak tipu....tp tiket mahal giler...nsb ade sponsor....huhuhuuhu....xpe,bln depan aku nk g lagi....hahahahahaha....

setakat sini je la aku bercerita....tgh malas nk menaip ni......cisss.....hahahaha....btw ade lg 9 post utk aku achieve 100....hopefully leh capai target sblm naik 2010....hahahahaha....ciow

4 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hrp3 capai 100
.gud luck! ^^

'AQILAH said...

yea! pasti boleh..sokong ni

CCZ said...

Dek nonon keje makan saja akak tengok..akak dah letak nono sebagai blog yang patut di ikuti dalam teratak kisah..dah berubah wajah..dari tak bermaya kepada ceria..nanti-nanti kita bagi seksi pulak k..

n0n0n said...

intan:
tak tercapai kut....hahahahaha

aqilah:
sokongan anda amat dihargai

kak CCZ:
hahahahaha...thanx kak....lepas ni ingat nk letak fesbuk nye link pulak...ahaks