Sunday, December 20, 2009

Gorilla bercuti, Tuan bekerja......

lalalalalalalalala.....sangat boring sbenarnya....malas tul nk keje ari ni....so mari la kita publish post yg ke 90...ahaks....jumaat lepas celebrate besday Kay,kwn seopis aku....sgt sporting beliau kerna belanja aku tgk wayang dn mkn pizza hut....huhuhuhu...makanya aku spend la sket duit utk blanje dia main archery n for besday gift....jadikla beb dari takde langsung kn?ekekekekekekekeke...sgt meriah mlm tu dgn 9org duk ke hulu ke hilir....tgk wayang cerita zombieland pulak tu....nape taknak tgk santau?wakakakakaka...dua2 ade unsur seram gak kn?owh,ade unsur komedi kat zombieland....ahaks...tak sia2 ko blanje,mmg best pn....

gambar2 akan diupload kendian sbb aku takleh nk transfer dari fon baru ni lg...usb cable tarak...so esok mlm nya aku n kay pegi lak Zouk 4 the comedy club show....hahahahahahahaha....mmg sempoi habis la comedians yg dtg ni....mmg ade bakat diorang ni wat lawak...btw Kay dpt tiket free so dia la yg sponsor aku utk tgk show ni...ahaks....thanx a lot Kay....next month aku blanje lak....

yesterday lak aku g kajang....wahlawei,aku tak penah pegi tu...naseb bek ade GPS kn?hahahahahaha....maka aku folow je la apa yg GPS tu memekak....ahahahahahaha...dn aku berjaya samapai ke tempat yg aku tak pernah jejak dgn mudah.....ayarkk...lunch time la....nnt2 ar sambung....nk g tapau nasik grg jap....

10 comments:

Che Adlia said...
This comment has been removed by the author.
'AQILAH said...

nk tengok muallaf.

CCZ said...

kereta macam mana nonon? Dah ok.Pegilah ke langkawi Nonon..cuba adakan aktiviti berkelah ke atau melancong ke langkawi untuk blogger-blogger yang jadik follower kita..mesti best..Pantai Chenang yang paling best nonon..Buat aktiviti sukan pantai pun mesti best..

n0n0n said...

che adlia dn aqilah silalah menonton di pawagam berdekatan...

akak CCZ:
kete dh ok dh kak...cuma aircond je blm setel lg...mmg ade cdg nk g lgkawi tp kne plan betul2 dlu....kalo buat gathering,ade ke yg nk pegi nnt?ke nk disponsor baru pegi?ahaks

Syarifah Nadiah said...

santau boo! teruk.
err tanak keje , MC jee ! :P

n0n0n said...

syarifah nadiah:
MC?masalahnye badan sihat walafiat je...ahaks....keje siang mlm pn stedi lg ni....

p/s:jgn slh faham ye,keje siang kat opis...keje mlm lak cari duit lebey dgn bisnes.

atty's said...

aritu nak tgk santau ..fir lak taknak

imHepPie said...

tapaukan nasi goreng skali haha

kojah said...

pinjam gps sat...

hahahaha

Syarifah Nadiah said...

oh oh.
keje je dgn hati yg ikhlas :)