Saturday, December 12, 2009

Gorilla kne langgar???bukan arrr...skali nepal daaa.....

ok....nk flashback banyak benda yg aku tak hapdet......huhuhu....sgt malas ekcelli....tp aku nk jgk....gorilla aku pn dah bising....hahahahaha......

1stly aku ade gathering member2 skolah rendah sblm kemalangan berlaku.....sgt seronot dpt jumpa kwn2 lama....ade yg dh cun giler dh skrg....dlu sememeh je muka masing2.....hahahahaha...aku pn....tp alhamdulillah...msg2 dh jd org berkat usaha cikgu azman yg mendidik kami....lepak2 sembang2 pastu tgkap gambar....lepas tu ade yg plan nk g umah firdaus azwan(tiada dlm gambar kerana beberapa isu).....maka aku setuju la nk pegi.....


dalam nk pegi tu,aku dh lambat lak.....maka aku pecut la dlm 100km/h ++ utk menuju ke destinasi.....dlm duk bawak tu tetiba je ade nepal melintas jalan secara mengejut....aku terkejut,dia lg terkejut kut....aku brek dn cuba elak ke kanan tp ade lak pelintas kaki kat celah2 tiang divider jalan....aiseh....terpaksa aku amik kiri balik sket then terlanggar la tayar belakang beskal nepal tersebut....melambung weh....tak tipu punya.....rosak teruk gak kete aku.....gambar di bawah adalah selepas eksiden atas ehsan izzatul imma nye kamera...ahaks....syg ko beb...naseb ko ade kamera......korg tgk la kete aku seperti kat bawah...sila abaikan no plat itu....kete murah takpe kalo dedah no plat tp nnt kalo aku dh nek bmw terpaksa la cover ye...hahahaha......


dan tak pasal2 la aku kne g balai wat report....terlepas aku cerita nur kasih epsd last....cissss......nyesal aku tak langgar nepal tu teruk2.....kopak gak duit aku rm450 repair kete....ekon blm repair lg tu....sape2 yg tau tempat repair ekon yg murah sila bgtau aku...bajet dah kurang ni.....aku nk welding je kondenser tu....nk ganti baru mmg tak mampu.....

ok la weh....nk balik umah dlu ar....dh lama sgt aku lepak kopitiam ni......sure boss dia tensen tgk muka aku....hahahahaha....byk lg aku nk cerita tp len kali la yer......adios....

10 comments:

imMa ~vOguE```~~~ said...

ohhhh panjang lebar dah al kisah reunion SKMD yang menyayat hati... hohoho... relek bro... sabau... mcm yg ko slalu ckp kat aku... "Sabo"...

n0n0n said...

hahahahahahaha....yelah tu beb....kne kat aku balik....pandai ko ye?hahahaha....pandai menjawab

Syarifah Nadiah said...

em cian nye wuw.
sabaaa la ea ? :)

n0n0n said...

syarifah nadiah:
mmg tgh sabo pn....nk wat mcm mana kn....dugaan..........

Syarifah Nadiah said...

yaya. terimaa je ngan ati yg ikhlas walaupun pahit wuwuw.

n0n0n said...

syarifah nadiah:
tak pahit pn....ekcelli kira kenangan manis campur cemas....terasa nk langgar org lg di lain hari....muahahahahahaha....

Syarifah Nadiah said...

huh harap2.
im not the victim lah.
hey nonon. nice lah nama ko :D
sukep sebut lah

n0n0n said...

syarifah nadiah:
jgn riso....aku xlanggar aweks cumil......ahaks....nama aku nice ke?kalo mcm tu sebut la byk2 smpai tergeliat lidah....huhuhuhuh

Syarifah Nadiah said...

nonononon haha
np ko nye entry tk jalan2 nih.
stuck ke hape hihih

n0n0n said...

syarifah nadiah:
hahahaha.....n3 tak jalan2?sabor ye...aku agak bz....lgpn aku tgh tggu usb cable sbb kalo nk publish post,kne arr masuk gambar baru besh....ahaks....