Tuesday, October 27, 2009

Melancong bersama gorilla....!!?

Aku dapat email ni semalam...baru je bukak td....tgk gambar2 kat sini tiba2 je nk g melancong....ayark....bila la aku leh pegi....nnt kalo nk pegi leh aku bawak wonderpet aku iaitu seekor gorilla yg sgt la comey...ekekekeekek....layan la pic ni...sape2 yg penah pegi or ade tempat yg best nk dicadangkan leh cerita....kita share la pengalaman memasing nnt...ekekekeke















13 comments:

cik intan (◡‿◡✿) said...

.hunnymoon kt sni pun best gak! ;)

atty's said...

cantek tmpt tu kat mana tuh

Siti Farah Wahidah said...

Nonon & wandepetnya tgah mandi... no camera plesh.... huahua

NenekPenne said...

rumah dalam hutan? eeee seram...

imMa ~vOguE```~~~ said...

aku cam suke lar... jom arrr kite g jenjalan...

Kasut Pink said...

Honeymoon kat cnie terbaek gak ni..ngee..

n0n0n said...

cik intan,
prepare duit la kalo nk hanimun sini....wakakakaka

n0n0n said...

kak atty,
kat bali kut kak...tp tak tau lak apa nama tempat tu

n0n0n said...

Siti farah,
oooopsss....xmo skodeng....kang gorilla aku geget telinga si pengskodeng itu...

n0n0n said...

nenek,
mana ada seram nek....lg seram kalo rumah puaka...try la duduk...kekekeke

n0n0n said...

imma,
uish...ko ajak aku jenjalan lak...xmarah ke mr. X ko nnt?muakakaka

n0n0n said...

kasutmerahjambu,
yup...modal kne banyak ni...g ar hanimun ngan gorilla aku nnt ye....

nono farahshila said...

hohoho orang gi langkawi 19-22 nie ;P leh la berangan2 sikett :P

anyway, if nak melancong tempat yang murah baik gi sabah. banyak pulau2 best.. sekat dgn kota kinabalu lagi tu. if gi pulau kat area sjung nie leceh sikit. jauh sgt perjalanan nak ke pulau. :)