Saturday, October 17, 2009

Aku, Member, Skandal dan dot dot dot..........

urghhhh..tak tau nk post apa...otak blur....anyway apakhabar smua kwn2?moga sehat la ye....ok r,nk cerita pasal aktiviti semalam r.... semalam aku tak buat apa2 sgt pn....bgn pn lmbt...wakakakakaka.....tdo lepas subuh beb...bgn2 trus g mandi apa smua then g mkn kat seksyen 2....sblmtu g amik skandal member aku....siut je beliau....time nk parking tu ternampak lak ade banner jemputan open house anjuran peniaga2 kat seksyen 2...wahlawei...harus aku pegi japlg ni...hehehehe....lps mkn,aku g plaza alam sentral...karoke kejap then jln2 buang masa....seriyes boring siut....tp nk wat mcm mana?mmber aku nk jln2 ngan skandal beliau....urghhh....tp ok ar...leh cuci mata....dlm berjalan2 tu,tba2 terserempak lak ngan kwn2 skandal kwn aku ni....ahaks....ade yg lawa gak tp takde la sampai ati aku ni terjatuh....uiks?aku ni susah nk jatuh cinta ke?wakakakaka...... lepas tu g lepak minum jap then aku anta skandal mmber aku balikdlu sbb aku ade appoinment nk closing sales.....hehehehe....cari duit lebih arr.....tp mmber aku lak nk jumpa skandal dia lg sat....terpaksa la aku antar kat seksyen 7 sbb dia dh payung minyak kete aku....then aku g jumpa client aku...sembang punya sembang dpt gak la close sale....hahaha.....kne rajin lg aku ni....baru la impian aku nk beli hp yg leh pkai GPS tu...ahaks....jadi takde la aku asyik sesat je kalo kne travel...
...
..
.
owh....sgguh berkenan aku tgk hp ini.....nokia e66.....seriyes lawa.....kalo dapat mmg aku jaga mcm hp aku yg dh buruk ini....hahahaha...pic ihsan pakcik google....

ok back to the future eh silap....back to the main topic....lps closing ngan client aku ni,aku g amikmmber aku balik.....otw nk balik skandal dia yg jln2 td call....ajak kluar mkn....weh,penat hoccay..tp nk wat mcm mana,gigih la g amik bwk kluar mkn kat uptown seksyen 24....saje nk jln2,aku teringin nk mkn steamboat sbenarnya....hehehehe....tp mlg tul....tak bukak lak kedai tu...layan la bihun kungfu...mahal gak siut...naseb mmber aku blanje....yelah,org baru dapat gaji kn...ekekekeke....time mkn tu skandal mmber aku ni cerita la yg wktu terserempak ngan mmber dia td,ade sorang ni yg cakap aku comel....apadahal?wakakakaka....aku cakap la balik,kalo berkenan,kawan dulu arr....aku takdehal kalo kawan tp kalo nk bercinta tu payah la sket...uhuks.....mkn punya mkn,jam dah pukul 11....ayark....dh skandal dia nk shopping kejap....aku follow je ar....then aku ternampak ulat gonggok bersaiz besar....perghhh...sgguh aku teruja tgk....baru cdg nk bela lipan tp ulat gonggok ni nmpak lg comel....wakakakaka.....
...
..
.
lebey kurang besar ni la....aku sembang ngan tuan dia,natang ni leh dibagi makan timun....mcm best je bela...nnt la aku g masuk utan cari...wakakakakaka.....

then pkul 12 mlm kitorang gerak balik umah.....naseb baik smpai awal....sampai2 je terus ujan lebat..wahlawei....sgt best kalo tido....tp godaan internet buatkanaku tido pukul 3....hahahahaha.....so itu la ceritanya.....sekian....len kali sambung lak....

3 comments:

Mawar_berduri said...

Eeeee....geli ah tengok ulat gonggok tu ....sanggup pegang katak dari ulat gonggok.....

NenekPenne said...

apa nak komen eh?
camat hari raya.... ha ha ha..
awat tak pi stadium? ada karnival Sua rasa TV9 dekat di hati...

n0n0n said...

mawar:
ok...g la pegang katak....wakakaka....pegang la katak,nnt ular dtg

nenek:
dah pegi dah...siap masuk pertandingan makan murtabak siap...dpt no 2 lg....muahahahahaha