Monday, July 13, 2009

My Fish Tank......




Rindunya aku kat ketutu2 aku ni.....anyway kpd kawan2 smua ni la serba sedikit gambar yg aku leh kongsi ngan kowg....ada 4 tank kat tapak yg kecik...bajet tak cukup nak sewa tapak yg besar...huhuhuhu.....setakat ni dah 3bulan berlalu dan ikan2 ni makin sihat di bawah naungan aku....siap la korg bila dah besar......aku nk jual korg wahai ikan2...wakakakakaka....

6 comments:

Qi_Cinoi.Lavigne said...

kat mana ko buka ni?
brapa modal?xlama lg kaya la ko kan.

n0n0n said...

kat perak la noi...banyak gak modal aku kluarkan belum campur hutang lagi.....total lbey kurang 20k gak r...aku amik tank 2nd hand...wakakakaka...

nk kata kaya tak jugak la...cuma skrg ni aku nk kne wat byk lg research...huhuhu.....siap research smua aku nk loan bank 200k lak nk set RAS system....huhuhu...tu pn kalo dpt...

imMa ~vOguE```~~~ said...

perghhh... dah menjadi kenyataan bisnes ko ni... aku doakan ikan ketutu ko ni sihat2 sampai lar mase ia dijual..

boleh ker aku nak jenguk ikan2 ko nih???

n0n0n said...

boleh je kalo nk tgk cuma aku kat shah alam skrg...kalo nk tgk sangat jumpa nuar....bisnes partner aku tu...anyway amin ya rabbul 'alamin...makbul la doa ko tu...

CiterMenariK' said...

selamat maju jaya nonon..
teruskan semangat..semoga berjaya kelak..

n0n0n said...

thanx bg semangat...anyway nice blog ko tu...usaha lg sampai berjaya