Thursday, July 23, 2009

Condi,Condition & Conditioner


apa ke benda la tajuk post aku ni....takde idea pon sgt hari ni...kpala still sakit...xberambus lg migrain ni walaupon dah aku halau banyak kali...nk taknak teruskan je la idup.....

semalam syok giler...aku leh lak sesat tyme nk ke MPOB...boss suruh dtg kul 8,aku bantai dtg kul 10...selamber je wat muka tapir depan boss......nasib baik dia tak marah...huhuhu...anyway aku ada jumpa Tan Sri Bernard Giluk Dompok...org ramai kerumun dia....tak sempat lak aku nk sembang...baru cadang nk mintak idea utk ikan aku....huhuhu...

So hari ni aku nk balik ipoh...banyak hal nk setelkan....ikan2 aku leh lak mati 50 ekor...ni yg aku sakit ati ni....takkan pasal makanan diorang kut..?nk taknak kene balik tgk pastu semak akaun....

esok cadang nk setelkan akaun dlu then antar mak aku g stsen KTM.. dia nak g kl lak...aku balik, dia g kl...bagus tul mak aku ni...petang nya aku ada appointment penting,huhuhu....malam lak aku aku ingat nak g gerbang malam...saje jalan nak cuci mata....macam2 ada...


BTW, aku nk tutup poll….takde sambutan langsung aku tgk....ade la 11votes and thanx la pd yg vote...and the result is aku taknak upload gambar utk korang tgk...biarlah rahsia...hahahahaha....

k all....c ya next time



10 comments:

Nazra~ said...

wah smpai nk jumpa menteri ni

^_^

n0n0n said...

jumpa la....nama pon bisnes...kne ade contact sket

imMa ~vOguE```~~~ said...

ko punyer otak bisnez memang geliga.. kekeke... pe cite aku sekarang??? aku cam bese jer... sama cam dulu... hehehe... omar da xnak wat reunion ker???

maza said...

salam kunjungan kembali!

wah!usahawan muda rupanya......heheheh

kata member sebelah lak, kekadang teori tak sama langsung dgn praktikal!

hmm

agaknya 50 ekor ikan yg mati itu sudah bosan kot.. sudah bosan tinggal di dlm air, sejuk katanya.. jadi dia nak ubah pulak berenang2 di dlm kuali....

wakakakaa

n0n0n said...

imma:
geliga ke?aku cuma usaha je la...sama cam dlu tu maksudnya single ke dah kawin?wakakakaka...aku taktau la apa cerita omar...huhu...lama tak contact aku...skrg ni pon hp tgh rosak ni..

bro maza:
teori mmg tak sama ngan praktikal sbb tu padahnya kalo takde contingency plan...nsb baik ada....cdg mmg nk bg diorg berenang dalam kuali tp tggu la time nya...blaja dlu mcm mana nk brenang dlm tu...ni tak,mati tak kabo pn...kurang2 sms la...tak mengenang budi nye ikan....

muahahahahahahahahahahaha

imMa ~vOguE```~~~ said...

blah lar ko kunun husband yang baik and romantik... x kuasa... cepat ko updated blog ni... dulu lame giler blog ko bersawang... kekeke...

n0n0n said...

mmg aku leh jadi mcm tu apa....aku akn syg bakal wife aku....aku kn seorg yg caring...muahahaha....dah kali ni aku keje opis....duk dlm opis ngadap komputer mmg membosankan....huhuhuhu

LuVidA^^ said...

ala...ade poll ke..tanye pe??
ida bwu dtg cni..cne nk undi?
huhu..nk tgk pix..nk tgk pixx....:P

AdeLaide NinaSe.. said...

gerbang malam nih kt mana ekk??

n0n0n said...

sori ye ida....aku dah tutup poll...gambar lak tak jadi nk upload kat sini....banyak perkara perlu dipikirkan....

nanase...
gerbang malam ni kat ipoh la...my hometown yg disayangi....pernah datang ipoh x?