Saturday, May 22, 2010

Semangat yg hilang.......

adei...sejak 2 menjak ni rasa malas tu semakin menular masuk ke dlm jantung aku ni....walaupn dh g team building tp smgt mula jatuh dn badan mula sakit2.....apa la sebabnye ni ye?adakah kerana aku terlebih makan megi atau terkurang minum susu?ke adakah sbb hati ni kosong?ke adakah sbb aku terpaksa g merata tempat utk memenuhi nafsu serakah aku?eh silap ni,memenuhi permintaan tokey company yg ingin sales meningkat?ke sbb aku nye kereta dah uzur nk g merata?

aku rasa sbb kete kut.....bila r aku leh beli kete idaman kat bawah ni....aduyai....boss,cepat r approvekn sabsidi....den teringin nk pakai triton ni masuk ladang....huhuhuhu....nnt sng nk bawak byk barang....sian dah kete iswaraku tu....penuh sarat dgn baja dn bhn2 promosi utk customer....kalo ade triton ni sure takde nk meragam sgt badan ni sbb sah2 triton lg selesa dr iswara....(iswaraku sayang,jgn kecik ati ye....jasamu ku kenang sampai mati)

boss.....tolong rr cepatkan impian aku ni....bukan apa,triton ni sgt sesuai dgn lelaki kacak mcm aku ni...eceh prasan lebey pulak....wakakakakakakaka....tp boss,kalo boss nk tumpang naik sgt arr dialu2 kn....takdehal....kita g memancing kat kenyir jom?ekekekekeke....sure seronok punya la boss....jadi tolong la boss....kepingin dah ati ni nk memiliki triton...tolong r g masuk minang satu utk aku ye...?tenkiu bosss..........





10 comments:

n4dh!3r4 said...

nanti da dpt cik triton meh ar penang bwk aku jenjalan.. hohoho :p

'AQILAH said...

hehehe harapan bos membaca blog ...

Naima is IMMA said...

nafsu serakah... cet.... geli aku... wakaka... triton tuh mmg sesuai ng org cam gorila cam ko... mmg macho siut... lalu depan awek, meleleh air mate diorg... nyesal nape lar x bg feedback mase ko ngorat diorg dulu... kekeke...

n0n0n said...

nad:
ok nad,nnt aku dtg penang....tp minyak ko isi ye?

aqilah:
harapan tinggal harapan rrr

imma:
aah...ye la tu....hahahaha...skrg ni aku tak macho ke imma?

Naima is IMMA said...

skrg bkn x macho... kureng sikit jer... kena tmbh sikit ajinomoto...

n0n0n said...

xelok weh mkn ajinomoto byk2....wakakakakakaka.....

NenekPenne said...

kalau nak masuk ladang, keta cenggini lah baru sesuai...

nak tumpang... nak tumpang...

NenekPenne said...

non, apa kes water rafting tu... ada beberapa orang dah berminat ni... dalam 5 orang gitu... jadi ker tak, sila bagitau weh...

n0n0n said...

5org pn ok gak....kalo campur i kn dh 6org....nnt nk try call org sana dlu....cdgn kita buat pertghn bln depan...ok x?nk sng diskusi ni email yg selalu aktif,
chaos_clanz@yahoo.com

apa2 hal email je la ye nenet

NenekPenne said...

ok ok noted