Sunday, May 16, 2010

White Water Rafting....apo kobondo tu?leh makan ke?









yo bertemu lagi kita....aku sgt bz smpai kdg2 takde masa nk berblogging tp kdg2 aku g giant shah alam layan teh blog...sedap gak...ayark...takde kne ngene lak....btw kali ni aku nk story pasal aktiviti aku di hulu selangor.....aku jd gian wooo....ni la aktiviti white water rafting....sgt ekstrem best....mmg arr best bila dpt nyendeng2 ngan pompuan kat dlm bot tu...wakakakakakakaka.....tapi smua tu dh takde stim dah bila terpaksa bertungkus lumus bkerjasama utk mencelah melepasi batu2 tajam di jeram itu....giler ahhh...seriyes aku suka main benda ni....

btw aku teringin nk g lagi...ingat nk ajak geng menghoyan g....takpn mana2 blogger pn dialukn....lokasi di hulu selangor...harga pakej satu kepala cuma rm180 siap minum pagi ngan lunch....dijamin kepuasannya....jadi kalo ade yg teringin jom ar....kita set time....muahahahahahahahahahahahhahahaha

12 comments:

NenekPenne said...

bila bila? bak mai date...
nanti boleh kita berkenalang kat luar sana,,, tak gitu????

n0n0n said...

date belum kompom lagi nenet....cantek gak kalo nenet nk g....lama dah kawe nok kenalang ngan nenet ni...wakakakakaka...

atty's said...

wah beshnya ...!!

NenekPenne said...

almasalahnya nenet ni tak pandai berenang..boleh ke joint?

Naima is IMMA said...

jeles beb.... aku pg aritu ari x ujan, sungai pun cetek... x terasa beb... best gak pg ni... nak ikot... fana mmg nak jer... dak2 menghoyan pelembut, extreme2 ni depa x layan... huhuhu

n0n0n said...

kak atty:mmg best woooo....!!!

nenet:jgn riso la nenet....ada pakai psv tu kompom tak payah takut....leh terapung la nenet...badan besor gajah mcm sy ni pn leh terapung....

imma:ko g yg kat ne weh?jom la kita g lagi nk?aku gian beb...postpone dlu r trip nk sabah tu....kita layan water rafting dlu..hahahahaaha

Naima is IMMA said...

aku pun teringin nak men lg... dulu men kat gopeng jer...kat gua tempurung... nak g buleh... kontek pun aku ade... just geng jer yg susah bebenor nak kumpul nih

n0n0n said...

brape smua kos?ko kira la ye?nnt kita buat meeting.....muahahaahahaha

Naima is IMMA said...

sorang RM155... kontek aku ade dah... nak pegi bile2 jer leh... nak try ker wat event dalam fb???

n0n0n said...

cantek....try set bln 6 dlu....kalo ada sambutan,aku on je beb....tp kne adjust time bebetul...jgn clash lak ngan keje aku....huhuhuhuhuhu...

catz said...

salam,

water rafting..wah..mcm best dan mencabar.teringin nak join.


kawan nenekpenne

n0n0n said...

boleh catz.....xde hal kalo nk join.....leh go through nenek ye nnt...