Thursday, September 22, 2011

Cat MeoW?

hahahahaha.....lama gila aku xblogging kn sampai ada org sound aku suh update sbb sawang dah tebal gila....ok la aku update ni.....macam2 la cerita skrg ni kn?kes itu la ini la.mat sabun la,Islam murtad la...adui sedih tul aku dengar....apa nk jadi la Malaysia ni weh....aku nk wat bodoh je takleh gak jadi nk xnk aku amik tau la serba sedikit...btw aku xmo sentuh dlu ar cerita pasal politik dan hal ehwal semasa....

pelik tak dgn tajuk aku?hahahaha....kompom xpelik pn....aku guna tajuk ni sebab ada sorg bakal anak sedara aku panggil buah mata kucing ni buah cat meow....hahahahaha....comey giler siut....last week aku ke KL....bapak penat....g amik cinta hati kat arau dulu kemudian terus g KL...tujuan g KL sbb nk amik kucing yg aku beli dari member aku sbb dia xnk bela dah....motif?wife dia pregnant daaa....hahaha....kira rezeki la kn...dapat lak baka pure 2ekor...hahahaha....tp jgn bgtau mak aku ye yg aku beli dua2 ekor ni harga rm2ribu....masak aku kene bebel nanti....hahhahaha....

ok la tegak tu the pointer....ini la kucing2 aku,maya n oreo....yg itam tu jantan nama oreo,yg belang2 tu nama maya....dah nama maya xkn la jantan kn?mesti r betina xkn bapuk or pondan lak?hahahahaha....sgt la cute diorang ni....cinta hati siap cakap nk bawak balik oreo ke arau...xdapat la ye....mati kebulur kucing aku nnt....hahahahaha...tp siyes oreo manja giler dgn cinta hati aku tu....erkkk...mmg jantan sejati la kn?cis oreo....kn bez kalo cinta hati peluk aku mcm ko kne peluk?dem....hahahahahahaha.....k la weh...layan je la gambor2 ni....ciau dlu meow....







10 comments:

POSH76 said...

comel!!!!!

n0n0n said...

hahaha....tq3...

Ain Atika Zailani said...

alaaaa comelnya miawww......kalau ada xnak jaga kasi lerrr kitee..heheheh

n0n0n said...

erk....dah byk kluar modal jadi susah sket la nk let go cik ain atika...dh mcm anak sendiri dh diorg dua ekor ni...huhuhu....tp xtau la nnt dah beranak pinak banyak sgt leh r bg kut....ahaks...tq for the compliment

Ain Atika Zailani said...

waahhh miaww awak pakai baju...perrgghhh style...comel miaw..!!

Imma Yusri said...

ko mmg dah giler... abeskan 2k semata kucing... nangis aku wehhh...

p/s : aku rase anak kucing FOC blakang umah aku lagi comey dari kucing ko kot... hahaha

aleen aiden said...

yg itam siap pakai baju!comel oih!hi3

n0n0n said...

imma...kuceng FOC tu nk jual balik tarak value sgt....aku tgh nk start ternak kuceng lak ni...nanti aku bukak r warung jual kucing....hahahahaha...kaya3...

cik aleen,baju tu tuan lama yg bg skali...huhuhu

cik ain,hahaha....baju simple je tu...ade gak kucing yg pkai gown kat contest baru2 ni..

Imma Yusri said...

cessss.... duit ajer yg ko pikir.. ce ko ternak kucing sebab nak menjamin keturunan diorg supaya x pupus ker... kan tu lg afdal...

n0n0n said...

imma oit....sape yg nk mkn kucing smpai jadi pupus?diorang ni binatang yg bersih jd penyakit pandemik jarang kne diorang....dh berabad diorang ni idup....hahahaha....lain r kalo manusia dh gila nk bunuh kucing secara genocide....rasanya Yahudi xde lak nk ubah misi zionis diorang tu lg....muahahahahaha