Monday, July 4, 2011

Ini blog ke SAMPAH?

hahahaha....lama betul la aku tak berblogging....tp sure aku rse xde sape pn nk rindu tulisan aku mcm si Hamzah Ian atau Cik Geli atau pn si Razman atau pn siimma kawanku ni...hahahaha..tp sbenarnya aku pn rndu gak nak menulis....takde idea pn sbenarnya nk menulis malam ni....tido lg bgus sbenarnya....

btw banyak hal dah berlaku dalam idup gua skrg ni...agak celaru gak ar idup...demi mencari rezeki,aku post gak r ke blog....hehehehe....tolong kami,bantu kami...eh silap,tolong gua,bantu gua....duit sudah kering....hehehehe....jom r tolong klik nuff aku tu bg tggi sket earning aku mcm bro Hamzah tu...mcm2 la nuff bg kat dia....hahaha....aku ni manusia,xlari dari kehendak dan keperrluan...keperluan aku senang je,makan,minum, tido dan rokok...hahaha...kehendak tu yg banyak gler....aku nk kaya,ada rumah sendiri,kete besar,bini lawa tmpt utk melepaskn kasih sayang....ahaks....

btw aku kini dah xsingle dah...dh ade teman.....mcm filem masam2 manis daaa kat dlm almari tu...hahahaha.....tp dia xtau blog ni...kalo dia tau mampus aku...hahahaha...mmg satu2 post dibacanya...mau ada yg censored masak gak aku...eh aku ade post yg lucah ke?xde kn?hahahaha....ok,pasal awek tu len kali la aku post gambar ke crita pasal dia....skrg ni bateri nk habis lak....nyesal aku xbawak cajer....btw kepada folower,jom layan dlu BARANG BAIK punya ni....gerenti xnyesal....kalo nyesal aku potong jari...........................................lembu...hakhakhak...k r,ciow dlu...adios amigos....

6 comments:

*Miss Geli^ said...

eleh ngengada

n0n0n said...

hahahaha....ade gak la komen dari ahkak....tq2...dapat komen dari blogger popular tu...hnnnsss...bangga gler rasa....hahahaha

Imma Yusri said...

ngeh3... nameku jd sebutan mu...
ececece.... siap kasitau status... ni pening sal duit sebab ko dah x sabau2 nak akwen kan???? elok lar sgt klu camtu... kekeke

n0n0n said...

hahahaha....aku ni org susah...tolong click r nuff aku sokmo....btw bila ko nyer knduri ni?aku nk dtg mkn nasik minyak....hahahaha

n0n0n said...

best

n0n0n said...

Jangan KLIK sini