Sunday, November 15, 2009

Kena rajin kerja macam gorilla.....!!!??

wahlawei...aku sgt bz sejak akhir2 ni....sory arr tak dapat nk posting....aku tgh kmpul duit ni nk beli nokia e66......muahahahahahahahaha.....anyway hapdet aku utk sminggu ni...aku kne keje kat klcc siut....dari senin lepas smpai la rabu....sgt byk datuk2 dn keparat (korporat) yg dtg....ahaks...tp ade sorg ni aku tggu tak gak dtg...tan sri bernard dompok....aku dah lama cari beliau....ade projek mau propose sama beliau.....huhuhuhu......

tp nk wat mcm mana kn?takde rezeki aku nk jumpa beliau.....len kali la kut....so khamis aku kne lak jumpa lak someone utk setelkan event esok....hari jumaat lak ikut boss g tanjung karang....huhuhuhu...tak sempat nk tgk apa yg berlaku di dunia maya.....siput sedut tul....ok la weh....nk balik umah mandi...esok nk keje awal lg....huhuhuhuhu....

9 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wuuu gorilla rajin ke? ;p

n0n0n said...

gorilla rajin wooo...tak caye try la test g dduk ngan diorang slama sminggu....sure ko ta caye...hahahahahhaha

'AQILAH said...

wow...semangat membara.. :) smoga tercapai kehendak mu itu...

n0n0n said...

amin......slalunya apa yg aku hajatkan akn dapat la.....kcuali cinta....huhuhuh

Mawar_berduri said...

Semoga tercapai hasrat .....hihi...nokia nye pasal...xpe la kerja rajin cam gorilla pon... :P

Nazra~ said...

wah hebat ye skarang, bleh la mai belanja aku nnti :P

n0n0n said...

cik mawar:
nokia punya sapal,aku kne la usaha dapatkan....jd gorilla pn jd la.....huhuhu

n0n0n said...

nazra:
takmau la aku pi kedah....byk kenangan manis kat sana yg pahit nk aku kenang....wuuuuu

kaklia said...

semoga berjaya mengejar cita2....ahaksss...:)