Monday, November 2, 2009

Gambarku bersama Gorilla.....???

wakakakakaka...xleh blah tul tajuk n3.....just nk share je kat sini gambar aku buat muka sengal dn edit2....ni tipah la ni yg cabar aku...ahaks...ko tgk la tipah......hambik tgk...







































aku tgh malas ar....nnt aku edit caption eh....nk gerak balik dh ni....ciow.....



















23 comments:

CCZ said...

Tak terkata sebab terkezut!!Tapi banyak-banyak gambar yang paling menarik ialah tang tunjuk hidung tue..hehehe

dekboy said...

abang nonon..
okla jugak..tak la mengerunkan..tp lawak la gambar yang munchung tu...bajet seksi tu..heheh

imMa ~vOguE```~~~ said...

ces... nyesal aku tgk... wat ilang seri wajah aku jer... hahaha

Siti Farah Wahidah said...

comel sokmo nonon.. watkan kat muke siti leh??? wakakakakakakkakaka

NenekPenne said...

non..
kenapa dgn ko non...sedih nenet tengok ko jadi cenggini...
ha ha ha..
eeh tapi ada satu gambar tu kan...sebijik mcm penjahat dalam citer kartun THE INCREDIBLES.... yang rambut ko cacak2 tu...

Mawar_berduri said...

hihi..klakar gambar2 tu ...tapi rasenya tak de la cam gorila pOn?...??

n0n0n said...

skali masuk byk komen...xalarat nk reply nih.....tp reply gak ar....

n0n0n said...

kak ccz:
tnjuk idung takpe lg kak...jgn tnjuk lubang idung sudah...kekekeke

n0n0n said...

dekboy:
gambar muncung?seksi ke?mana ada bajet seksi....tp terseksa gak la nk buat tu...huhuhuhuh

n0n0n said...

imma:
eleh,tau la wajah ko sentiasa berseri....org tgh bercinta mmg mcm tu kn?wakakakakaka

n0n0n said...

siti:
ayark....nk buat jugak ke?nk kne install adobe fotoshop dlu la mcm ni....huhuhuhu....

n0n0n said...

nenek:
alahai nenet....sedih apanya?siap gelak besor lg...wakakakakaka....ada iras2 kn?aku pn ade perasan gak smlm....

n0n0n said...

mawar:
mmg la takde ghupe gorilla wahai cik mawar oi....saje je wat n3 mcm tu sbb aku nye official pet kat blog ni adlh seekor gurilla.....kekeke

kaklia said...

lawo nyer muka ko nonon....hahahha....

n0n0n said...

kaklia:
bukan lawa la...encem...ahaks

tipahvogue said...

tabik spring arh kat lu bro!!! lu mmg branik sahut cabaran arh!!! ekekeke...

beb, ko guna software apo ek??

tipahvogue said...

cayalah nonon, branik gak ko sahut cabaran aku ek?? hik hik hik...tapi ko guna software, mana aci!!! amek arh gambo sengal bebetoi tanpa di edit! ihikssssss...

n0n0n said...

wakakakakaka....ko takde ckp pn leh guna sofware ke tak kn?aku guna software ape ek?lupa ar sbb laptop kat adik aku jap...tp rasanya ade kne ngene ngan power DVD...try la google pasal smua product power dvd....ahaks....nnt la aku wat muka sengal tanpa software...huhuhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.x de keje la tuh ;p

n0n0n said...

mmg tgh takde keje la cik intan oi...ahaks......

nono farahshila said...

Takde keje la tu. :P
tapikan orang pun suka wat jugak heeeeee...

n0n0n said...

nono:
ahaks....tgk pn dh tau...kdg2 org ckp,wat muka sememeh ni mcm eksesais gak...muahahahahaha

LuVidA^^ said...

hahhahahahha!!!
sengallll
cm bes je ek...wt gini...