Sunday, April 18, 2010

Dinner yg memenatkan.....




erk....dah berabuk gambar2 ni....ni gambar aku time dinner kat the garden....wahlawei,penat giler aku sbb kne jadik fotografer....adei....xpe ar,janji ade org bg aku pakai SLR....ekekeke.....baju batik yg aku pakai tu baru beli jepetang sblm dinner....akibatnya aku sangkut dlm traffic jamm otw nk ke mid valley...adei...yg akak2 amik gambar berdua ngan aku tu akak2 yg agak gila2 arr...diorang suka nyakat org....muahahahahaha......tp kalo kne sound,mmg tepet punya...yg bergambar tiga org tu lak officemate aku...yg pompuan tu kay,sgt sempoi....dh mcm adik aku dh....yg chinese tu voon,pn sempoi gak walaupn baru masuk keje......

btw sory ar sbb dh lama xde n3....aku sgt bz skrg ni....kne travel sana sini utk cari rezeki utk anak2 kucing yg kebuluran whiskas....hahahahaha......jgn korang slh faham lak hoccay?aku blm ade family lg.....masih menahan derita merindu....chewaahhhhh....ok arrr....nk gerak dlu....ciow

6 comments:

atty's said...

wah kan main lagi masing2 pose..

Naima is IMMA said...

patut baju ko tu bau kedai lg... kuikuikui...

n0n0n said...

kak atty:
hehehe....nama pn dpn kamera kak....kne ar posing bagai

imma:
hehehehehe....ok arrr...janji siap tlong ironkn lg baju aku tu....

CCZ said...

Sorry dek nonon..Akak dah baca lama dah posting segak nonon tetapi sesibuk bebebenor..Sekarang baru ada masa on kan balik hp laptop akak..Macam Jet Li akak tengok nonon nih. Nonon pun lama-lama sekali baru posting. kenapa? Sibuk ker atau merajuk?

n0n0n said...

skrg ni sibuk sgt la kak.....tak terkejar....kejap nk kne g klate...kejap nk kne g ganu....kejap blk shah alam....adei....penat kak....muka pn dh xmacam jetli dh...muahahahaahahahah

Naima is IMMA said...

woit... xtahan dpt package iron skali nih...