Thursday, February 18, 2010

weh....!!!!nape aku terasa restoran ni pusing?

dah lama dah aku tak post pasal makan2.....ok kali ni aku post sbb dh nk lunch hour kn?ekekekekeke....bulan lepas betul2 sblm besday aku,aku dapat peluang makan kat atas restoran berputar kat KL tower nu.....perghhh....rm150 kut mkn buffet situ(nasib bukan aku yg bayar)....tp mkn mmg tak hengat arrr.....baru cdg nk diet tp............gulp...mcm2 aku mkn mlm tun weh......dari sushi smpai le ke eskem....sumerr sedap....view kat atas tu mmg best....fyi,satu putaran lengkap makan masa sejam.....ok2....stop cakap kejap jom layan gambar....


ekcelli ni muka aku yg tgh kekenyangan mcm ular sawa baru telan bapak gorilla......ekekekee


ni lak dessert.....wahlawei....sgt syedap...ada eskem,puding dan mcm2 ada......


KLCC dari KL Tower.......nape ade cermin eh?kn best kalo takde cermin?ish......


ni starter aku......makan ni la dlu...ekekeke....ada sushi feveret aku,salmon slice,oyster dll....perrasan tak ada sos kaler ijau tu?tu arr wasabi.....siut tul...nyaris termuntah aku makan sbb pedas sgt...tp aku suka rasa wasabi ni.....ekekekekeke


setakat ni dlu la kut.....banyak lagi gambar sbenarnye tp ntah mana pulak ilang...cis....ok la...ciow dlu...nk g makan......lapar tahap gorilla kebulur dah ni.....

5 comments:

'AQILAH said...

mak oiii...banyak giler eskem...kecur

n0n0n said...

yeeee...sila kecurkan segala otot mulut anda

NenekPenne said...

mak ai, ko punya starter .... byk nya...

imMa ~vOguE```~~~ said...

xtahan ko makan sushi... nasib buh gambo ni jer...klu byk lagi leh mengugat iman diet ku...

kaklia said...

pergghhhh....leleh ayaq liuq.....huhuhu....