Saturday, January 9, 2010

gorilla besar?eh2...teddy bear rupanya....


mood aku semakin best....xsabar nk tunggu 21hb....duit masyuk mau masuk...hehehehe...aku nk beli teddy bear besar utk hadiah besday....so kpd org yg aku nk bg tu,tunggu je arr....sure ko tak tau sbb ko tak baca blog aku kn?tp aku tau ko sure suke punya....walaupun ko benci dn marah kat aku,aku tetap aku...apa aku merepek ni?btw aku ingat nk beli teddy bear besar bi...ok x?


12 comments:

n4dh!3r4 said...

aku nak gak non!! nak lg besar dr ko.. wahaha~

CCZ said...

besarnyateddy bear tu nonon..belikan utk akak lah..

CCZ said...

besarnyateddy bear tu nonon..belikan utk akak lah..

'AQILAH said...

nak nak nak

n0n0n said...

nad:
aiseh....sory arrr....aku takleh bg...teddy bear yg aku nk beli ni pn sbb aku dh janji.

kakak ccz:
akak pulak yg nk?patutnya anak akak la yg nak...hehehehe

aqilah:
tak dapek den nk bg....huhuhuh

imMa ~vOguE```~~~ said...

nonon... time kasih banyak2.... aku akan simpan tedy bear ni elok2... kekeke

hurly-burly-promulgate said...

nape tetibe je aku rase ko hensem non!=P

n0n0n said...

imma:
ces.....bajet nk bg kat dia la tu?ekekekeke...bkn la beb....sory..nnt besday ko aku belikn sekor hamster bg temankn marufif ko tu...hahahaha

hurly:
ish....tetiba je aku rasa mcm beg duit aku ilang ntah ke mana....hahahaha

imMa ~vOguE```~~~ said...

Alaa aku xnak hamster... maruFIF dah de awek da... aku ni yang xde teman... kena lar bagi aku tedy bear... hahaha.... sape lar yang akan dpt tedy tu dr ko???? suspen nih

n0n0n said...

imma:
weh...marufif dh ade teman ke?leh arr dia beranak pinak lepas ni...ekekekekeke....ko takde teman?ceh,aku ni yg sunyi sepi dah lama pn rilek je....apadahal ko ni?jgn arrr sedey2,kalo ade rezeki lebey,aku belikn arr satu anak katak bg kat ko lak....ekekekeeke...gurau je...nk teddy bear kne arr tggu besday ko....baru appropriate sket...

LuVidA^^ said...

bg awex ko ke non?? besar tuuu kalau dpt yg mcm lam pix tu huhuu.....
ida pon ade org jnji nk bg bear besar....tp x dpt2 lagi +__+

n0n0n said...

ida:
bg awek?bukan arr....tp ada org yg aku pernah janji nk bg....huhuhu